טכנולוגיית הג'ל

שני גורמים חשובים מאוד משפיעים על היעילות של תוספים תזונתיים
1) התזמון הנכון של הצריכה
2) הזמינות הביולוגית של החומרים המזינים. 
בשל גורמים אלה, טכנולוגיית הג'ל מייצגת קידמה משמעותית בצורת הלקיחה של ויטמינים, מינרלים ותוספי מזון חשובים אחרים. תרחיף ג'ל מקדם באופן דרסטי את הצריכה של תוספי מזון, מגדיל את ההיענות למשטרי תזונה, אשר אינם זוכים לתשומת לב בדרך אחרת. הוא מספק נוחות יוצאת דופן ומאפשר תזמון אופטימלי של הצריכה, ובכך מביא למקסימום את היעילות התזונתית. ובנוסף, הוא מביא לאופטימום את הזמינות הביולוגית של החומרים המזינים אשר קיימים בצורת ג'ל על מנת להביא למקסימום את ההשפעות הפיזיולוגיות שלהם.